Pentru persoane ce doresc un loc de munca in proiecte finantate din Fonduri Europene    


 

DOMENII DE INTERES:

 

1. Experti specializati in scrierea de oferte tehnice, in vederea aplicarii pentru proiecte de asistenta tehnica (COD 01):

- in domeniile: Dezvoltarea resurselor umane, Dezvoltare regionala, IMM-uri, constructie institutionala, etc. ,
Organizatia noastra si organizatii partenere, din Romania si strainatate, cauta experti cu experienta in redactarea ofertelor tehnice, in vederea aplicarii pentru proiecte de asistenta tehnica, licitate de ministere si autoritati publice din Romania. Sunt cautate, in special, persoane cu experienta in domeniile legate de dezvoltare mediu de afaceri (IMM), dezvoltare resurse umane, administratie publica, dezvoltare regionala, etc., respectiv proiecte de asistenta tehnica finantate din programele operationale: POR, POSDRU, PO DCA, POS CCE, PO AT si PNDR.

 

2. Experti, personal asistenta/secretariat/administrativ (COD 02):
- in domeniile: Dezvoltare Resurse Umane (proiecte finantate din POSDRU) si alte domenii finantate din alte programe operationale.

Organizatia noastra si organizatii partenere, din Romania si strainatate, cauta experti cu experienta in implementare de proiecte finantate din Fonduri Europene. Sunt cautati atat experti cu experienta de peste 5 ani, intre 3 si 5 ani, pana la 3 ani, cat personal de asistenta, secretariat si administrativ ce au fost implicati in derulare de proiecte PHARE, SAPARD, POSDRU, POR, POS CEE. .

Candidatii interesati sunt rugati sa transmita CV in limbile Romana si Engleza, in format Europass, la urmatoarea adresa de e-mail: jobs@livtour.ro . specificand in subiectul mesajului codul domeniului de interes (COD 01 sau COD 02)

Candidatii ale caror CV-uri vor fi selectate, vor fi invitati la interviu.